Smiktetoválás

2010 óta foglalkozom sminktetoválással.

Az elmúlt években rengeteget változott ez a szakma, igazi virágkorát éli. Megváltoztak a festékek, a tűk, és a technikák is. Sokkal precízebb munkát igényel az elkészítésük. Pár évvel ezelőtt, ha valaki sminktetoválást viselt, azt nem tudta letagadni. Ma a sminktetoválást inkább nevezhetjük realista művészeti alkotásnak, ami a viselőjének hosszantartó pozitív változást hoz a mindennapjaiba.

A trendek változnak, új színek, új formák jönnek a divatba. Az idő, amíg ezek a művek a bőrben maradnak lerövidült, a használt festék és a bejuttatott mélysége is más lett. Ezek a modern festékek fokozatosan szívódnak fel, hogy viseletük mindvégig örömet okozzon, és maradéktalanul eltűnjön ha azt tulajdonosa úgy kívánja. Így frissíthetjük, színt vagy technikát is változtathatunk évente.

A márka amiben hiszek és jó szívvel használom

Color in derm: vörösödésre egyáltalán nem hajlamos, csúcsminőségű festékek, széles színválasztékkal. Valós színhatást nyújt a sokféle szemöldök és szájszín, emellett egy extra fekete szemkontúr színt is tartalmaz a paletta amiből válogathatsz.

A leggyakoribb és szívemnek legkedvesebb terület a szemöldök tetoválása.

Miért a szemöldök?

Próbálok mindenben a tökéletességre törekedni. Ha egy dolog lehet, amivel a legtöbbet változtatni tudunk annak tökéletességével, az arcunkon ez a szemöldök.

Számtalan arcforma mind különböző szemöldök formát igényel. Egy jó szemöldök meghatároz személyiséget, szépít és fiatalít egyben.