Üdvözöllek a

Gabikozmetika oldalán!

Hivatásomat kozmetikusként 2008-ban kezdtem.

Szakmám mellett a művészet és az egészség is a mindennapjaim része. Úgy gondolom, hogy a szépség egyfajta harmónia, amelynek legnagyobb részét a lelkünk, szellemünk szépsége adja meg. A táplálkozás és életvitel egyaránt fontos része az ápoltság és szépítkezés mellett. Ez egyáltalán nem elhanyagolható részét teszi ki megjelenésünknek. Én ebben tudok segítségedre lenni.

Ha egy nehezebben induló nap feltesszük a kedvenc rúzsunkat, a hangulatunk is jobb lesz tőle. Ez mutatja, hogy a harmónia részeként az egyik dolog hogyan hat a másikra.Egy arckezelés szépségünket több irányból is támogatja.

Fontos, hogy a termékcsalád, amivel a hosszantartó fiatalságot, és szépséget szeretném neked adni, az egészségünkre is jó hatást gyakoroljon. Egy olyan termékcsaládot kerestem, amely kizárólag a növények erejét használja fel arra, hogy bőröd segítségére legyen. Mesterséges anyagok nélkül. Színezék, tartósítószer stb. mentesen.

A Vagheggi márka iránti hűségem, karrierem kezdete óta töretlen. Hiszen évről évre újdonságokkal, naprakész kezelésekkel, termékekkel kápráztat el. Továbbképzésekre, fejlődésre ad lehetőséget, amit örömmel ki is használok. Az olasz kozmetikai cég közel 40 éve állítja elő teljesen egyedi fitokozmetikumait magas minőségben. Több mint 500 féle termékük között egy Bio termékcsalád és egy szintén növényi összetevőket tartalmazó smink paletta is helyet kapott.

Kozmetikám a belváros szívében, csendes, nyugodt környezetben, bejelentkezés alapján vár téged!

Köszönöm a bizalmad!