Sminktetoválás

1 Konzultáció

Elengedhetetlen része a sminktetoválás folyamatának. Minden ember más adottságokkal és igényekkel rendelkezik, amelyek alapján színt, technikát és formát választunk. Emellett beszélünk az otthoni ápolás lépéseiről.

2 Berajzolás

Fertőtlenítés és berajzolás előzi meg a sminktetoválást.

3 Sminktetoválás

A megfelelő tű kiválasztásával az adott felület tetoválása helyi érzéstelenítésben történik.

4 Utóápolás

Letisztítom és utóápolóval kezelem a bőrt, egy fénykép készítését megelőzően.

Választható területek és technikák

Szemöldök

Szálazott szemöldöktetoválás: A természetes szőrszállal megegyező vastagságú és ívű szálakat tetoválunk. A legtermészetesebb hatást tudjuk elérni vele. Hiányos szemöldökök kitöltésére illetve dúsítására is alkalmas.

Soft powder (púder hatású) szemöldöktetoválás: Ez a technika minden típusú szemöldökhöz jól áll, hiszen az egészen áttetsző (spray powder) hatástól a sminkelt szemöldök hatásig több lehetőség közül választhatsz.

  • A szemöldök belső kb. egynegyed része világosodik.
  • A szemöldök belső és felső része is világosodik.
  • A szemöldök egységes púder hatású, átmenet nélkül.

Hybrid szemöldöktetoválás: Ajánlott, ha a szálazottnál hangsúlyosabb szemöldökre vágysz, de a saját szemöldök szálaid hiányosak. Két technika kombinációjából létrejött szemöldöktetoválási módszer. Soft powder és szálazás egyaránt alkalmazva van.

Szemhéjtetoválás

Szempillasűrítés: Ha nem sminkhatású tetovásást szeretnél a szemhéjadra, csak kiemelni, hangsúlyozni akarod, ez a választás lesz jó számodra. A szempillák közötti részt tetoválom be. Csukott szemmel nem látható az elkészült tetoválás.

Tusvonal: Mint a többi szemhéjtetoválás, ez is csukott szemmel készül. A szemformának és igénynek megfelelő berajzolt tusvonal mentén.

Füstös szemhéj: A tusvonallal ellentétben nincs egy határozott vonal. A szemformához, megjelenéshez szabva, hosszban és vastagságban is eltérő por hatású szemhéjtetoválási technika.

Ajaktetoválás

A túl kicsi ajkak, aszimmetrikus formák tartós sminkkel korrigálhatóak. Készíthetünk hajszálvékony szájkontúrt, optikai nagyobbítást, fél vagy teljes satírt.

Gabi Kozmetika

Időpont egyeztetés

Időpontot foglalna vagy kérdése van?

Hívjon a 06-20-538-8821 telefonszámon